Detail info Standhouders

Kramen:
De door u bestelde kraam (4m x 1,5m) wordt op zaterdag morgen geplaatst. U kunt uw kraam op zaterdag (en of zondag) inrichten vanaf 9.00 uur. Wel willen we u vragen rekening te houden met de avondmis op zaterdag en ochtendmis op zondag. De kramen blijven ’s nachts staan.

Aankleding kramen:
Evenals vorig jaar zijn de decoratiepakketten verplicht, de borg hiervoor bedraagt € 20,00. Hiermee willen we de eenheid in het straatbeeld bevorderen. Indien u de decoratie ’s nachts in de kraam laat hangen is dit voor eigen risico. De decoratiepakketten kunnen worden afgehaald bij ‘Ons Gebouw’ aan de Ganzenmarkt 26 in Ootmarsum.

Verlichting / Elekticiteit:
U dient zelf voor passende verlichting in de kraam te zorgen. Voor de stroomvoorziening zijn we afhankelijk van de vrijgevigheid van de eigenaren van de aanliggende panden, daarom vragen wij u niet meer dan 150 Watt aan verlichting te gebruiken. Voor verlengkabels en aansluitmateriaal dient u zelf te zorgen. Stroomvoorziening voor kacheltjes kunnen wij niet toestaan! Wanneer u alleen grondoppervlakte heeft aangevraagd en elektriciteit nodig heeft, gelieve met ons contact op te nemen

Locatie:
De organisatie zal de indeling van de kramen verzorgen. Indien u bij u aanmelding voorkeuren aangeeft, zullen we daar zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Wij kunnen echter niets garanderen. Uw naam wordt op de voor u beschikbare kraam aangegeven. Een plattegrond is aanwezig bij het uitgiftepunt van de decoratiepakketten.

Afbouw:
Op beide dagen eindigt Kerst & Kunst om 18u en vanaf die tijd mag u de kraam afbreken. De borg voor de decoratiepakketten kan ook pas vanaf dit tijdstip worden terugbetaald. Tevens vragen wij u uw afval zelf af te voeren.

Parkeren:
Het centrum is afgesloten, dus niet binnen de afrastering van het centrum parkeren.

Aansprakelijkheid:
Wij gaan ervan uit dat u uw eigen aansprakelijkheidsverzekering heeft.

Foto marktkraam